Måltid,  Nyttigt,  Picknick & Knytkalas,  Sallad,  Upplägg

Tonfisksallad med ris

Godmorgon allihopa

När min vän Lisa och hennes lilla Gabriel var hemma hos mig på lunch för någon vecka sedan bjöd jag på tonfisksallad. Av Angela som läst bloggen fick jag frågan, vad som var i salladen. Här kommer ingredienserna(ej mått dock, men man tar den mängd av varje som man vill ha. I salladen hade jag Toscansk salladsmix (Ica Maxi) kokt kallt ris som blev kvar från dagen innan, röd spetspaprika, gurka, tonfisk på burk, små pärltomater och Apetina classic. Något som jag inte hade i som jag alltid brukar ha är rödlök  så det tycker jag att man kan tillsätta i salladen. Som dressing gjorde jag en vinegrett och en dressing på filmjölk lite majonäs och salt peppar och frysta provensalska örter.

Ha en härlig fredag

Kram sanna

One Comment

  • Sanna

    Åh vad sen jag var att svar på din kommentar Angela ber om ursäkt för det.Det har blivit bio och simhall för de stora barnen och lilleplutt har fått var hemma med mig ,genomförkyld liten Love.Mat och bak och stooorstädning i vårt pysselrum har vi också hunnit med.Hur har ert sportlov varit?
    Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.