Baka,  Efterrätt,  Fika,  Pyssel,  Upplägg

Små pannacottaskålar av caviarburkar

Hej hej

Här kommer ett litet Fredagstips.Ni vet ju att jag bara älskar att använda mig av saker som man redan har hemma.På bilden ser ni de finaste av skålar med randigt band knytet runt om.Sådana fina skålar kan du också göra till nästa finmiddag hemma.Skålarna är tomma caviarburkar som jag sparat rengjort väl och lagt i varmt vatten och pillat bort ettiketten .Sedan har de stått i mitt vitrinskåp i väntan på att jag skulle komma på vad jag egentligen skulle ha dem till.I morse gick det upp ett ljus och det var klart att pannacottaskålar är det ju.Så mitt tips är att spar tomma caviarburkar och om någon frågar vart du köpt de fina formarna så är de självklart köpta i finaste affären,blink blink.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.