Pyssel

To do lista – måndag

Idag har jag målat lite och fixat en “to do” lista. Själv älskar jag listor, postits och lappar av alla dess slag. Vem vore jag utan dem. Många som jag studerar hemifrån och på distans just och då kan det vara bra att ha en planering dag för dag och skriva ned vad som ska göras under dagen. Men också för att peppa sig själv. En rolig lista kan göra skolarbetet mycket lättare. Jag blir glad av att fylla i en fin lista och av att bocka av allt jag gör under dagen. Det ger mig lugn. Så tänkte som så att jag gör några listor med en grund och lägger upp här så kan du ladda ned,fylla i och “pimpa” din egen planering .Klicka på länkarna under bilderna för att ladda ned.

Ha en fin kväll. Kram Sanna

©Sannaspicknickkorg

Klicka här för att ladda ner pdf med text.

©Sannaspicknickkorg
Du kanske vill “pimpa” och fylla i text själv på din bild.

Klicka här om du vill ladda ned pfd utan text .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.