Baka,  Efterrätt,  Fika,  Måltid

Tillbehör till våfflor

Igår kväll  gräddade jag våfflor till kvällsmat.Det blev en massa våfflor och de försvann lika fort som de var klara.Jag och Johnny gillar våfflor som är matiga.Barnen vill hellre ha sylt.Innan jag började grädda  gjorde jag i ordning tillbehören.Jag gjorde i ordning små skålar med alla tillbehör så alla fick göra sin egen favorit .Vi hade kallrökt lax,rödlök,gräslök,dill,citron,cremefraiche,svart kaviar, sallad,äppelmos,hallonsylt,drottningsylt och vispad grädde.När Johnny och jag gifte oss förra året i Tällberg åt vi faktiskt våffla till Bröllopslunch i Bagarstugan.Romantiker som jag är så har nu våfflan en speciell plats i mitt hjärta som minner om vår bröllopsdag.

Kram Sanna

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.