Familjeliv,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Tavlor till World childrens Day

I helgen är det World childrens day och på alla Mc Donalds resturanger runt om i Sverige samlar man in pengar till byggandet av ett femte Ronald Mc donald hus som ska byggas i Uppsala.Jag fick en förfrågan från Charlotte och Mc Donalds i Mjölby om jag kunde tänka mig att “Sponsra” med ett par Tavlor till en Auktion som de ska ha i helgen.Självklart vill jag göra det,det går verkligen till en bra sak.Min lilla Alfred föddes 2 månader för tidigt i Örebro och efterssom vi bodde så långt från vår hemstad så fick vi möjlighet att bo i en Ronald Mcdonald lägenhet. Under ett par veckor bodde vi där med gångavstånd till sjukhuset och Alfred som var på neonatalavdelningen.Det var guld värt .Jag är oerhört tacksam över att Ronald Mc Donald barnfond finns.Tre stycken tavlor har jag gjort och jag hoppas att de kommer bringa in lite pengar till fonden och att någon kommer glädjas av tavlorna .

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.