Baka,  Efterrätt,  Fika,  Mellanmål,  Mjuka kakor och söta pajer

Små Key lime pie

mini kee lime pies 007

Har precis stått i köket i två timmar och stekt pannkakor. Man blir så där härligt blank i ansiktet och i håret likaså. Pannkakor är jättegott och det var barnens och mannens önskemål att vi skulle ha till lunch denna söndag. Eftersom det nu säkert var ett halvår jag gjorde det sist kunde jag inte säga nej.  Abbe charmade sin mamma med att säga att ingen gör så goda frasiga pannkakor som du,. så inte kunde jag säga nej då. Hemligheten är 1 dl sockerdricka i den vanliga pannkakssmeten. I morse gick jag upp tidigt och gick ut med Messi på morgonpromenad. Solen sken och med solen kom suget att baka och fotografera. Jag håller så smått på att påskbaka lite. I dag bakade jag Key lime pie i miniformat efter Leilas recept från hennes bok One More Slice. Det doftade av lime i hela köket. Nu ska jag ta en härligt dusch och sedan ska jag sätta mig ned och svara på era fina kommentarer.

Ha en skön Söndag

kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.