Pyssel

Pimpa en kartong

För några år den så gjorde jag i ordning Albins säng i svart och vitt rutmönster,jag använde mig av självhäftande plast i svart och vitt.Nu hittade jag lite sån plast i mina gömmor. Jag klädde in en tom chokladask som jag sparat sen jul med klisterplasten.Det är lite pilligt och man får göra det med omsorg så man inte får luftbubblor under plasten.Jag tog en bit wellpapp och klippte den lite mindre än locket på kartongen och fäste den på locket.Sen klippte jag ut bokstäver i vit kartong och satte dem på wellpappen och ett litet hjärta så klart . Ett fint band av hushållssnöre runt om kartongen.Nu är det bara att fylla med något gott,kakor,godis,chokladpraliner eller chips kanske.Man kan göra mycket pyssel med sånt man har hemma.Man behöver inte köpa dyra saker att pyssla med utan oftast kan man göra saker av det man har hemma och återanvända kartonger och burkar mm.Just nu har jag lagt massor av burkar i blöt(för att ettiketten ska lossna).Burkarna ska vi ha till sylt och marmelad tänkte jag.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.