Högtid,  Pyssel

Kalasplanering och godishustillverkning

Nu är det inte många veckor kvar innan baby Love fyller 1 år och det är lite att fixa inför kalaset.Igår när killarna satt och kollade på sporten på tv passade jag på att göra några godishus till kalaset som jag sen ska fylla med godis.Tanken är att husen ska fungera som placeringskort.Barnen får en beskrivning på sitt hus när de kommer ,en enkel beskrivning,tex “ditt hus har lila tak med vita prickar på”Så får barnen gå och leta för att hitta sin plats. Jag tror det kommer bli bra.Husen är gjorda av mjölkkartonger som jag klippt till.Sen har jag målat väggar och tak på kartongpapper,små fönster och en liten dörr.Sen har jag limmat fast de olika delarna på mjölkkartongen.Fyra hus är klara bara 8 stycken kvar .Det ska bli roligt att se alla små hus på kalasbordet.Tänkte jag skulle måla en vit pappersduk så att det ser ut som gator och gårdar också.Vi får se hur det blir när det är klart.

(*Beskrivning för att göra godishusen kommmer senare,när jag tagit bra bilder som visar hur man gör.

Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: