Högtid,  Pyssel

Kalasplanering och godishustillverkning

Nu är det inte många veckor kvar innan baby Love fyller 1 år och det är lite att fixa inför kalaset. När killarna satt och kollade på sporten på tv:n passade jag på att göra några godishus till kalaset. Tanken är att husen ska fungera som placeringskort men med godis i. Barnen får en beskrivning på sitt hus när de kommer, en enkel beskrivning t.ex. “ditt hus har lila tak med vita prickar på”. På så sätt hittar barnen sin plats. Jag tror det kommer bli bra. Husen är gjorda av mjölkkartonger som jag klippt till. Sen har jag målat väggar och tak på kartongpapper, små fönster och en liten dörr. De olika delarna har jag limmat fast på mjölkkartongen. Fyra hus är klara, bara 8 stycken kvar. Det ska bli roligt att se alla stå på kalasbordet. Tänkte jag skulle måla en vit pappersduk så att det ser ut som gator och gårdar också. Vi får se hur det blir när det är klart.

(Beskrivning för att göra godishusen kommmer senare, när jag tagit bra bilder som visar hur man gör.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.