Efterrätt,  Fika,  Godis

Pigall krispies

De här munsbitarna är knapriga som knäckebröd och svårt att bara äta en utav. Så gör dubbel sats och spara dem i frysen. Du kan ha dem till lördagsgodis, fika eller krossa ett par och ha som topping på glass tillsammans med grädde, frukt och bär. Jättegott.

Ha en fin dag,
kram Sanna

Formarna som jag har använt är av märket ” Nicolas Vahe” , tycker de är så fina. Jag köpte dem på Kopp och Kanna i Vadstena förra julen.
Skriv ut

Pigall krispies

Perfekt till lördagsgodis, fika eller krossa ett par och ha som topping på glass tillsammans med grädde, frukt och bär. Jättegott.
Måltid Dessert, Efterrätt, Godis
Keyword Godis, Snacks
Total tid 19 minuter
Portioner 18 st

Ingredienser

  • 2 st Pigall ( dubbel) 40 g
  • 3 dl Rice krispies
  • småbrödsformar/minimuffinsformar

Instruktioner

  • Bryt pigallen i mindre bitar och lägg den i  skål.
  • Smält pigallen i mikrovågsugnen  ca 20 sekunder tills den är smält. ( eller i vattenbad)
  • Blanda i  rice krispies  och blanda väl.
  • Fyll  formarna med smeten .
  • Ställ in dem i kylen och låt dem stelna.
  • Lägg över  dem i en låda med lock och förvara dem i frysen. ( gör du många så lägg en bit bakplåtspapper mellan varje lager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.