De här munsbitarna är knapriga som knäckebröd och svårt att bara äta en utav. Så gör dubbel sats och spara dem i frysen. Du kan ha dem till lördagsgodis, fika eller krossa ett par och ha som topping på glass tillsammans med grädde, frukt och bär. Jättegott.
Ha en fin dag,
kram Sanna
Pigall krispies
Perfekt till lördagsgodis, fika eller krossa ett par och ha som topping på glass tillsammans med grädde, frukt och bär. Jättegott.
Portioner 18 st
Ingredienser
- 2 st Pigall ( dubbel) 40 g
- 3 dl Rice krispies
- småbrödsformar/minimuffinsformar
Instruktioner
- Bryt pigallen i mindre bitar och lägg den i skål.
- Smält pigallen i mikrovågsugnen ca 20 sekunder tills den är smält. ( eller i vattenbad)
- Blanda i rice krispies och blanda väl.
- Fyll formarna med smeten .
- Ställ in dem i kylen och låt dem stelna.
- Lägg över dem i en låda med lock och förvara dem i frysen. ( gör du många så lägg en bit bakplåtspapper mellan varje lager.