Familjeliv,  Fika,  Måltid,  Picknick & Knytkalas,  Pyssel

Picknickkorg och en väldigt rolig kille

Jag gjorde om en gammal picknickkorg till Love i somras och målade den vit. Det är först nu han har börjat leka med den och den är precis lagom för honom. Han hänger den i armvecket och lägger i bilar, traktorer och låtsasmat. I dag gick han förbi mig när jag stod i köket och grejade. – Läget, säger han till mig när han coolt går förbi med sin picknickkorg på armen. Jag var tvungen att fråga vad sa du. -Läget, svarade han snabbt då. Bara solbrillorna som fattades. Han brukar säga tja ibland också vår lilla busunge. Oftast är han en väldigt rolig kille den där lille Love Mirakel.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.