Familjeliv,  Fika,  Pyssel,  Upplägg

Dekorera med äpplen och höstlöv

Önskar alla en trevlig helg. Love är lite magsjuk och lite trötter. Hoppas det vänder snart. Albin och jag testade för första gången att beställa matvaror på nätet via Matvaran.se. På måndag får vi hem våra varor. Ska bli spännande och se vad vi tycker. Skönt att just kunna storhandla, det underlättar vardagen mycket. Det har vart mycket med allt senaste tiden och jag längtar efter lite lugn, tända ljus, äta gott och bara umgås med vår lilla familj. Jag fotade lite häromdagen Det tog ett tag innan jag valt de bilder som jag ville använda. Laminerade höstlöv, äpplen och virkade dukar. Mysigt och fint att höstduka med tycker jag.

Ha det gott

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.