Familjeliv,  Måltid

Mysfrukost i solen


Jag vaknade tidigt i dag också. Barnen sov lite längre. Då passade jag på att göra Amerikanska pannkakor. När de vaknade åt vi ute i morgonsolen, lite tidigt fredagsmys blev det. Jag har provat att göra Amerikanska pannkakor förut men de har aldrig blivit bra som i dag, då jag hittade det här receptet. Till pannkakorna åt vi färska jordgubbar, nektariner, äpple, vattenmelon och lättvispad grädde med vaniljsocker och limeskal. Till efterätt blev det varsin jordgubbsmuffin.

Kram Sanna

One Comment

  • Anonymous

    Hehe Nu vet jag vart jag ska gå för perfekta RIKTIGA pannkakor nu då!!! Allt ser helt underbart ut!! Kram/Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.