Familjeliv,  Måltid

Mysfrukost i solen :)


Jag vaknade tidigt idag också.Barnen sov lite längre.Då passade jag på att göra Amerikanska pannkakor.När de vaknade åt vi ute i morgonsolen,lite tidigt Fredagsmys :)Jag har provat att göra Amerikanska pannkakor förut men det har aldrig blivit bra,förräns idag då jag hittade det här receptet.Kanongoda :)Till pannkakorna åt vi färska jordgubbar,nektariner,äpple,vattenmelon och löst vispad grädde med vaniljsocker och limeskal.Till efterätt blev det varsin jordgubbsmuffin.(Receptet på jordgubbsmuffinsen kommer i morgon)

One Comment

  • Anonymous

    Hehe Nu vet jag vart jag ska gå för perfekta RIKTIGA pannkakor nu då!!! Allt ser helt underbart ut!! Kram/Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: