Måltid,  Sallad,  Upplägg

Liten “grekisk sallad” i glas som förrätt

Nu i helgen bjöd vi hem våra vänner Lisa och Thomas på middag. Jag har en (o)vana att servera allt i glas, så det gjorde jag även den här gången. Jag gjorde en jättesnabb “grekisk sallad” av färdig salladsmix på påse, rödlök, fetaost i marinad som jag också använde som salladsdressing.och det blev även lite snittar med rökt bog och philadelphiaost, väldigt barnvänliga smak. Baby Love tyckte det var jättegoda,mmm sa han när han fick smaka.
Till huvudrätt åt vi lax och ugnsrostade rotfrukter och kräftor som tillbehör. Till efterrätt blev det rabarbermuffins och med vaniljsås. Alltid lika trevligt när Lisa och Thomas kommer hem till oss. En mysig kväll.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.