Måltid,  Pyssel

Lite tips en tisdag

Godmorgon

Har massor att göra och fixa med idag, så full rulle hela dagen. Men jag tänkte att jag skulle lämna några små tips till er innan jag stänger av datorn för dagen. Spar era konservburkar lägg dem i blöt och pilla bort ettiketten. De är lite kul att duka med tycker jag. Jag har använt dem på bilden som små bestickställ, i stället för att lägga besticken bredvid tallriken. Du kan göra små “brödpåsar genom att ta en papperspåse (finns i hobbyaffären) och klippa av den på mitten veckla ut och lägga gott bröd i till maten (se bilden)

Ha en bra tisdag
Kram Sanna

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.