Familjeliv,  Pyssel

Lekhörnan börjar ta form

Godmorgon allihopa

Nu är jag klar med bordet och stolarna till Loves lekhörna.Nu är det bara att piffa till det lite.Rensa bland leksakerna och göra det mysigt.Igår hittade Love påsen med alla julgranskulor och hällde ut på golvet.Jag ställde fram en stor träskål och lade julgranskulorna där istället.Länge stod han och tittade och plockade med kulorna som han säkert tyckte glänste väldigt fint.Stolarna provade han att sitta på och de var alldeles lagom.Jag tror det kommer att bli bra och han kan sitta där och pussla och rita.Tänkte bara visa hur det ser ut så här innan jag är klar med lekhörnan.Hittade ett gulligt tomtepar bland julkulorna,jag ställde dem bland sakerna till helgens dessertbord.Tycker de ser så tomtesnälla ut.

Ha en bra dag

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.