Tillbehör

Härligt röda vinbärsgelé

Här om dagen var jag hos min storasyster och hälsade på.Min syster har jättestora röda vinbärsbuskar som jag fick plocka hur mycket jag ville ifrån.Lycka.Igår så kokade jag lite vinbärsgele,två små burkar blev det.Jag använde mig av Gelesocker multi och beskrivningen hur man gör står på paketet.Det går väldigt lätt och smidigt att göra.Det här med att koka sylt,marmelad och gelè får en att känna sig lite så där husmoderlig tycker jag.Röra lite i kastrullerna  och fylla på med sådant man gjort själv det är lite lycka.Önskar alla en trevlig helg med lite bilder på min härligt röda vinbärsgele.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.