Pyssel

En gren med fjärilar

Idag tog hela familjen en promenad till varamon för att bada.På vägen hittade jag en vacker gren som låg på marken.Den fick följa med oss hem.Väl hemma satte jag grenen i en plåtburk och lade burkens lock lite på kanten.På grenarna fäste jag små fjärilar med dubbelhäftande tejp.Fjärilarna klippte jag ut i tårtpapper.Sedan ställde jag plåtburken på vårt sideboard tillsammans med kakfat, vita dalahästar,min vita kanna och muggar som jag fick i julklapp och vår picknickkorg som vi hade när vi gifte oss förra året.Just nu fungerar den som receptkorg.En gren på marken kan bli en fin prydnad hemma,så ta med dig en gren hem nästa gång du är ute på promenad .

Kram Sanna  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.