Familjeliv,  Högtid,  Pyssel,  Upplägg

Förberedelser till Loves frukost kalas

God morgon

Just nu håller jag på och förbereder till Loves 2 års kalas som ska bli ett frukostkalas.Tänkte att vi skulle bjuda  på en  riktigt god frukost buffé.Med färska frallor från bageriet,färsk frukt,grönsaker,ägg,musli,Juice olika pålägg mm.Som en sådan där riktigt god hotellfrukost.Igår så satt jag och fixade lite med en bild på Love där han sitter och äter jordgubbar, resultatet blev en en fototavla i svartvitt som nu står på tavellisten i vårt vardagsrum.Jag ska göra liknande tavlor på alla i familjen och sedan sätta upp dem på en liten fotovägg och så ska jag inhandla några bokstäver  och skriva ordet  FAMILJ över.Tror det kan bli lite fint.Nu måste jag fixa vidare.

Ha en skön Söndag

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.