Familjeliv,  Pyssel,  Upplägg

Fina burkar till frukostbuffén

Hej hej

De fina burkarna på bilden hittade jag på loppis i höstas.Jättefina med text på som havregryn,risgryn mm.Jag vill inte ha text på dem nu till helgens frukostkalas så jag har vänt på dem.Nu står burkarna med texten inåt väggen,rena och fina väntar de på att fyllas med…….ja just det så långt har jag inte kommit i planeringen.Vad burkarna kommer att innehålla får bli en liten överaskning till helgen.Loves fina födelsedagståg som han har fått av sin mormor har jag tagit fram och så har jag gjort lite vimplar av hushållstråd och gammal tapet .Jag har också ramat in en teckning Love målat på dagis och hängt upp bredvid sideboardet.4 dagar kvar till kalaset så några dagar till med lite fix och pyssel innan allt är klart för vårt lilla frukostkalas.

Ha en underbar Tisdag

Kram Sanna

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.