Baka,  Familjeliv,  Fika,  Högtid,  Måltid,  Mellanmål,  Paj & Pizza,  Upplägg

Familjefest – collage av pajbuffé

Regnet öser ner utanför och här hemma här vi småtrötta efter gårdagens familjefest.Vi hade jättetrevligt och en himla tur med fint väder och strålande sol.Kikar in lite snabbt för att visa ett litet bildcollage ifrån igår.Alla hade med sig varsin paj till en stor pajbuffé som dukades upp i min systers härliga kök.Vilken paj jag gjorde?jag gjorde en hjärtformad köttfärs och kantarellpaj med lite chiliflakes. Jag dekorerade med ett par kvistar rosmarin som jag knöt ihop med ett fint band.Pajbuffén bestod bland annat av salamie och brie paj ,tacopaj,laxpaj,köttfärs och kantarellpaj och till det baguette med smör och en sallad med fetaost och tomat.Berättar mer efter helgen,nu ska jag göra lite brunch.Sätta mig framför tv:n och titta på en bra film.Ibland är det mysigt med regn.Idag är en sådan dag.Ha det gott så länge.
Kram sanna

2 Comments

 • Maya

  Hej Sanna,
  Råkade snubbla in här och fastnade, har läst recept och inlägg ..och ska läsa mer.
  Men jag gillar helt klart din blogg 🙂
  Roande, med massor med smarriga recept och lite vardags och kul tips och pyssel … en blogg i min smak helt enkelt!
  Nu ska jag snoka lite mer!
  Ha en skön söndag!
  Kram

  • Sanna

   Hej Maya Åh va glad jag blir :)Kul att du hittade till min blogg och att du tycker om den, jättekul att höra.Ha det gott så länge och en mysig Söndag.Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.