Baka,  Familjeliv,  Pyssel

Cup cake wrappers att använda fler gånger

Igår kom buffé i brevlådan.Tycker den tidningen är kul att bläddra i och så är det fina bilder.Jag satt där och bläddrade i tidningen lite drömskt sådär, när jag kom fram till slutet av tidningen så är där ett muffinsställ med jättesötacupcakes med otroligt söta cupcake wrappers i rosa runt om.Finns att köpa på nätet stod det med liten text i vänstra hörnet.Nä tänkte jag, göra själv.Så på kvällen ritade jag en mall så som jag ville att mina cupcakewrappers skulle se ut.Jag använde dubbelsidigt scraapbooking papper till att göra dem.Senare på kvällen var det fotboll på tv som betyder att tv:n är uppbokad här hemma av familjens fotbollskillar och jag får hitta på något annat.Satt och filura lite på det där med cupcake wrappers åter igen.Funderade på tårtpapper ,midsommar och hmmm lamineringsmaskin.För visst känns det tråkigt att köpa eller om man nu gör sina egna cupcakewrappers att slänga dem när de är använda.Med lamineringsmaskin har jag nu gjort ett litet gäng som man lätt kan diska av och använda igen.På bilden ser du två olika en gjord av scrapbookingpapper och en gjord av tårtpapper.Den med tårtpapper har jag gjort 8 st av och tänkt ha till midsommar.Istället för jordgubbstårta tänkte jag göra små muffins med jordgubbar och grädde med mina cupcakewrappers runt om.Ska se om jag hinner fixa en liten mall till er någon dag nästa vecka och en liten steg för steg.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.