Mörk Rischoklad

Igår så gjorde vi rischoklad,jag börjar göra julgodis och sånt lite tidigare i år .Jag vill att december ska bli en månad då vi bara kan mysa ,pyssla och fika en massa.Så nu ska frysen fyllas med julgodis och lussebullar framöver .

Kram Sanna

Mörk Rischoklad
2 dl puffat ris
100 g mörk choklad 70 %

1.Smält chokladen över vattenbad eller i microvågsugnen(använder du micron ta bara några sekunder i taget och ta ut och rör om emmelanåt till chokladen är smält.

2.Blanda i det puffade riset.Rör tills allt ris är täckt av choklad)

3.Bred ut smeten på ett bakplåtspapper.Ställ in i kylen och låt det stelna.

4.Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en burk.

*Förvara i kylen eller frysen

*Tycker man inte om mörk choklad kan man ta en ljus chokladsort istället .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *