Pyssel

Lamineringsmaskinen min nya bästis

Härom dagen hämtade jag ut ett paket på posten.Det var min efterlängtade lamineringsmaskin från Jula.Nu i mitt stora schema projekt så är Lamineringsmaskinen min nya bästis och kul är det att använda den.Man kan med hjälp av den och lamineringsfickor(som du stoppar dina bilder i)Plasta in bilderna så de blir mer hållbara :)Jag ska visa hur jag gör mina bilder med hjälp av maskinen i kommande inlägg:)

Igår när alla somnat gjorde jag iordning onsdagens schema.Albin är väldigt förtjust i Alfons åberg.Så för att pigga upp Albin och göra det lite uppmuntrande så tecknade jag en liten Alfons:)Just nu är det väldigt rörigt för Albin i och med flytten,Albin är väldigt känslig för förändringar och just nu blir det rätt kaosartat för honom.Humöret svajar,han blir trött och har väldigt mycket tics både hemma och i skolan.Men snart har vi flyttat klart och vi kan återgå till vardagen igen:)

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.