Krutonger

Jag köpte franskbröd i veckan och det blir torrt rätt fort.Istället för att slänga brödet så skivade jag brödet i stora tärningar och rostade i en het stekpanna med pyttelite olja.Sedan lät jag dem svalna och lade dem i en burk och ställde den på köksbordet.Tanken var att vi skulle ha dem till en god sallad på kvällen.Men de var så goda så vi gick och norpade av dem allihopa.Mmm macka sa en lycklig liten Love som helst ville ha hela burken själv.Gjorde lite hummus som vi doppade brödet i såååå gott.

Kram sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner på ”Krutonger

    1. åh vad gullig du är Maya :)vad glad jag blir,känns jättekul.Nu ska jag sväva iväg på lite lyckomoln och baka lite till,för imorgon ska jag till min vän som ska gifta sig nästa månad.Så tänkte göra små bröllopstårtor om jag får till det och bjuda på:)Kram & ha en mysig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *