Baka,  Efterrätt,  Mellanmål,  Mjuka kakor och söta pajer,  Upplägg

Rabarberpaj på grillen

Längtar så otroligt mycket till sommaren.Jag tror hela familjen gör det.Framför allt längtar jag till att vara uppe i stugan lediga dagar och bara vara pyssla lite,grilla, ligga på bryggan och sola och bada,Johnny och barnen kan ro ut och fiska. Barnen kan hoppa studsmatta,spela crocket och har man tråkigt kan man gå och samla kottar , leta efter små grodor eller göra krussiduller ni vet maskros stjälkar som man klipper i ändarna och lägger i vatten så de krullar ihop sig.Krussiduller.Jag har lovat Albin att han ska få göra sina egna smörknivar under sommaren  och pyssla  med.Mitt eget lilla önskeprojekt är att ha ett litet utekök i stugan med utsikt över sjön där jag  och barnen kan stå och  fixa med maten när det är fint väder medan Johnny står och grillar.Något som jag gjorde förra sommaren som var ganska smidigt var att baka små rabarberpajer  i aluminiumformar.Efter vi hade grillat lade jag pajerna på grillen så de fick bli varma.Sedan åt vi rabarberpaj med massor av vaniljsås nere vid sjön.Ska prova att göra små äpplepajer denna sommaren.Längtar.

Ha en bra Torsdag

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.