Baka,  Efterrätt,  Fika,  Pyssel,  Tårtor,  Upplägg

En liten trevåningstårta -liten bröllopstårta

I dag har vi varit och hälsat på våra vänner Lisa och Thomas, som gifter sig nästa månad. Jag testade att göra i ordning Lisas hår, då jag fått förtroendet att fixa det den stora dagen. Jag vill gärna prova några gånger innan så att det blir precis som hon vill ha det. Det gick bra men vi ska prova en variant till någon dag. Vi tog med oss lite fika i form av en liten 3 våningstårta, som gav lite bröllopskänsla. Jag hade köpt färdiga tårtbottnar som jag sedan stansade ut rundlar i i tre olika storlekar(använde mig av glas). Jag förberedde tårtbottnarna i går med vaniljkräm och hallonmarmelad som fyllning. Tidigt i morse satte jag ihop tårtan. Dekorerade med spritsad grädde & blåbär. Ett kul alternativ istället för en tårtlängd för 4-6 pers. Jag får göra en liten” steg för steg “nästa gång jag gör en sådan här “tårta”. Det är jättekul och fort går det att göra den.

Kram SannaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.