Familjeliv

Vårfest och “loppat” köksbord

Nya köksbordet 004catsNya köksbordet 002

I går tog vi farväl av vårt gamla köksbord i antikbetsad furu som återvinningen fick hämta. Jag hittade den finaste av fina matsalsbord på loppis,  ett riktigt fynd. Jag fick hjälp av min snälla svåger att hämta det. Nu står det i köket och må bra känslan är på topp och jag är helt kär i bordet. Dukade fint till frukost redan igår kväll. Det här blev första steget till att fixa mitt lilla drömkök- Dynorna på stolarna ska kläs om och köksväggen tapetseras eller målas. Ska bli kul när det är klart. I morgon ska vi ha lite vårfest och fira att våren är på väg och köket är på gång att bli fint. Nu ska vi koka kolasås och chokladsås till efterrätten imorgon som blir hemmagjord glass i bägare.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.