Familjeliv,  Fika,  Godis,  Pyssel

Tv-dosor, mintpastiller & vita tulpaner

Tv-dosor som försvinner eller lite smågnabb bland barnen om vem som ska hålla i tv-dosan?Jag har löst det genom att ställa en vit korg på bordet i tv-rummet.Det fungerar bra och barnen lägger dosan där den ska ligga nu.I den vita korgen.Tulpaner är min favoritblomma.Jag älskar det där “gnisslande” ljudet när man ska sätta dem i vasen.Förra veckan fick jag en bukett med vackra vita tulpaner av barnen.Igår började de sloka lite, jag klippte av dem lite och satte dem i två små vita muggar.En liten skål med mintpastiller ställde jag fram på bordet också.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.