Baka,  Fika,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Mellanmål,  Pyssel,  Tavlor

Tavlor, mjölkchokladklubbor och pepparkakshus

Godmorgon allihopa

Solen skiner utanför mitt fönster och man blir sådär underbart glad.Som vårkänslor i kroppen fast på hösten såklart.Idag har jag massor av energi känner jag och det beror på att igår kväll när barnen sov och mannen var och tränade hade jag ett pysselmaraton.Jag gjorde fyra nya hus i mjölkkartong i bruna färger,för att få lite pepparkakshuskänsla.Husen ska fyllas med chokladknäck,hemgjort chokladpulver mm.Jag är inte  riktigt klar med dem,tror att jag ska skriva recept och så på ena sidan av husen eller kanske de där dikterna man läser på lucia.Ni vet.När första  ljuset brinner står julens dörr på glänt……….Det tror jag skulle bli lite fint.Jag har stora pepparkaksmått i form av en gubbe och gumma så jag ritade av dem på scrapbookingpapper och klippte ut och så gjorde jag ett hjärta såklart och satte in i en större ram.Ikeas små snapsglas är perfekt att göra små chokladklubbor av mjölkchoklad i.Jag smälte en stor Marabou mjölkchokladkaka och fördelade chokladsmeten i snapsglasen.När det stelnat lite stoppade jag ner en glasspinne.Sedan ställde jag in glasen i kylen en stund.Jag stoppade ner glasen i cellofanpåsar och knöt lite olika band runt om dem.Sen är det bara att använda chokladklubborna,ställ klubban i en kopp och fyll på med rykande het mjölk och rör om klubban i mjölken och du får en mumsig chokladdryck.En kul julklapp att ge bort ett par fina muggar och hemgjorda mjölkchokladklubbor

Ha en bra dag

Kram sanna

2 Comments

    • Sanna

      Hej Caroline tack för att du påminnde mig nu har jag lagt ut en mall på te och godishusen.Blir jätteglad att du tycker om min blogg och blir inspirerad :)ha en bra dag Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: