Picknick & Knytkalas,  Tävling,  Tillbehör,  Upplägg

Tävling hos picknickkorgen :)

Ända sen jag var liten har jag älskat prinssessor.Min mormor köpte en gyllene krona till mig på butteriks(Leksaksaffär i stockholm)när jag var 5 år.Min alldeles egna krona:)Den gick jag stolt omkring med hemma i mammas klackskor och en stor lång sjal över axlarna.Jag tror de flesta tjejer känner igen sig i det.I min logga så har jag ritat mitt alter ego som är en liten prinssessa och på varje bild jag tecknar försöker jag skriva in ett visdomsord.Nu har jag bestämt att jag ska lotta ut en av mina bilder jag tecknat till någon av mina läsare:)För att tävla så skriver du ett visdomsord,talesätt eller ordspråk som du tycker om som en kommentar.Tex carpe diem-fånga dagen 🙂

Tävlingen pågår fram till den 30:e Oktober.

17 Comments

 • Ensamma mamman

  Men vilken underbar tavla! Menar du att du gör dom själv? Du borde ha dom till försäljning. Jag skulle absolut köpa en! Men jag hoppas ju på att vinna denna såklart.

  Ett talesätt eller vad man ska kalla det är
  ge mig sinnesro
  att acceptera det jag inte kan förändra
  mod att förändra det jag kan och
  förstånd att inse skillanden

  Det har hjälpt mig många gånger när min ångest är som värst och den hindrar mig från att göra saker. Den får mig oxå att tänka på min mamma och hennes man och ger mig då styrka genom att känna deras kärlek till mig.

  Kram

 • Grynet

  Je Vois La Vie En Rose – I see life in pink. Betyder ungefär "jag ser livet genom rosafärgade glasögon" och menas alltså "jag ser positivt på livet".

  Kul tävling och fina tavlor!

  /karin

 • Marine

  Jag har de senaste 8 åren levt med depression till och från och mått riktigt, riktigt dåligt. Det är bara nu det senaste året som det verkligen vänt tack vare enormt bra hjälp. Mitt lilla "motto", citat eller visdomsord som stämmer så bra för mig själv och säkert många andra i liknande situation är:
  "Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du har försökt att vara stark för länge"

 • Pernilla

  Men va fint jag vill gärna vara med och tävla om en tavla 🙂
  Det jag tävlar med blir ;
  Allt som du vill att andra ska göra för dig, det skall du också göra för dem.

  /Pernilla

 • Anonymous

  "Du är skapad att vara fullkomligt
  älskad och fullkomligt värd att
  älskas hela livet igenom"

  Tavlan är såå söt!

  Kram, Tina
  (warnqvisttina@hotmail.com)

 • Jenny

  Gu vad fin den tavlan var 😀 Jag är gärna med och tävlar 😀

  En som jag har som favorit är Dum spiro,spero-Så länge jag andas hoppas jag

 • Anonymous

  jag har alltid levt efter motto, leva livet och du vet inte vad du har förrän du förlorat det.

  johanna-tvamanaderkvar.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.