I går gjorde jag en ”sallad” på Sugar snap peas. Så gott. Hälften av salladen lade jag i en rund matlåda av glas för att ha som tillbehör till lunchen idag och den andra hade vi till lunchen igår.
*Använde sugar snap peas 250 g (djupfryst ) Willys märke Garant.
Sugar snap peas med rödlök och olivolja
Portioner 6 port
Ingredienser
- 250 g sugar snap peas (djupfrysta)
- 3 msk olivolja
- 1/2 rödlök
- flingsalt
Instruktioner
- Lägg sugar snap peas i en kastrull.Häll på kallt vatten och en nypa salt
- Koka upp och låt sjuda i 1-2 minuter.
- Häll dem i durkslag och kyl ner dem i kallt vatten.
- Lägg sugar snap peas i en skål.
- Ringla över olivolja och blanda.
- Hacka en halv rödlök fint och strö över .
- Strö över lite flingsalt.
- Klart att servera .