Baka,  Familjeliv,  Måltid,  Sallad

Snabblunch med bacon, tomat & basilika med cremefraiche

Igår var det storhandling på schemat och väl hemkomna  var vi vrålhungriga.Så det blev på med pastavattnet fort och packa in alla varor i kyl,frys och skåp.Det fick bli en snabblunch.Jag stekte 2 paket färdigtärnad bacon (icas) och sedan hällde jag i två burkar tomat och basilika creme fraiche.Såsen fick sedan koka ihop en stund och under tiden gjorde jag grönsaksspett med tomat,mozzarellaost och gurka.Jag serverade såsen till färsk pasta som bara tar 3 minuter att koka och så ringlade jag lite balamvinäger över grönsaksspetten och lite svartpeppar på pastasåsen ,inget salt för baconet var så salt i sig.Det blev en god snabblunch.(receptet är beräknat för 2 pers)

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.