Familjeliv,  Fika,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Saker till dessertbordet

Godmorgon allihopa

Just nu står det en mängd olika saker på vårt sideboard i matsalsrummet.Alla saker som jag vill ha på vårt dessertbord har jag ställt dit.Det kommer inte få plats men jag tänker som så att allt efter som dagarna går så ser jag vilka saker som inte passar in.Lämnade lilla Love på dagis och på vägen hem så ligger den där på marken…….. en vacker fin lite gren.Den fick följa med hemJag älskar grenar och pinnar som är lite slitna av väder och vind och har det både i köket och i fönstret i matsalsrummet.Jag tror det beror på att jag har inga gröna fingrar har , att hålla en blomma vid liv går bara inte.Då är det perfekt med grenar istället tycker jag,då går det ju inte att misslyckas.Grenen jag fann nu på morgonen står nu lutad mot den vita ramen som jag målade här om dagen.Tänkte jag visar en liten bild av lite av det som nu står på vårt sideboard.Sedan tänkte jag bara tipsa lite snabbt igen.Innan snön kommer så ta en liten stund och plocka lite kottar.Lägg dem på tidningspapper och låt dem torka några dagar.Måla dem sedan vita.Jättefint att lägga som dekoration i en skål tex.

Ha en mysig Onsdag

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.