Julpyssel,  Pyssel,  Upplägg

Receptkort & vimplar

Hej allihopa

Förra året gjorde jag receptkort med änglar på i år gör jag receptkortsvimplar istället.(fast jag gör nog några med änglar på också)Jag är galet förtjust i vimplar och tycker det är en otroligt charmig och fin inredningsdetalj.I pysselrummet hade jag kvar lite olika bitar med inslagningspapper från julkplappsinslagningen.Jag klippte ut en mall och ritade sedan av mallen på presentpappret.Sedan tog jag fram mina favoritrecept och skrev ner dem på en mindre lapp med svart penna.Lappen klippte jag ut med vågtandad sax.Sedan var det bara att sätta ihop vimpel och lapp och laminera i lamineringsmaskinen.Nu sitter vimplarna fint på vårt kylskåp med allt gott som vi vill baka till jul .Det här är en kul grej att ge bort i julklapp och en julklapp man sedan kan sätta upp på kylskåpet igen år efter år.

Tips

Kul att göra till påsk också i härliga pastellfärger.

Ha en bra dag

kram sanna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.