Dryck,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Pyssel,  Upplägg

Planera en dryckesoas

I sommar vill jag ha en dryckes oas uppe i stugan.Jag har redan börjat samla flaskor,karaffer och burkar i olika storlekar i en låda som jag ska ta med upp dit.Så här tänker jag mig det. Ett litet högre bord med en bricka där det står juicer,saft,iste,mynta,sugrör,drinkparasoller,jordgubbar och färsk frukt.En liten skylt med is finns i frysen  mm.En varm sommardag ska brickan stå där i skuggan och man ska kunna blanda olika juicer och göra sin egen  sommardrink och ta en liten paus.( kul  för barnen tänkte jag)Sedan är det bara att fortsätta hoppa studsmatta eller sitta på bryggan med fötterna i vattnet och bara  njuta en härlig sommardag.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.