Högtid,  Pyssel

Placeringskort till kalaset

Hoppas alla har det bra denna Lördagsmorgon.Just nu har jag torkningsverkstad nere i vardagsrummet.Myntablad,hallon plockade i skogen och rosenblad ligger på tork på matsalsbordet.Jag är lite sugen på att göra egen musli med torkade hallon i och sedan vill jag göra myntate och en liten burk rosensocker.Jag plockade även en liter med svarta vinbär igår när vi var i stugan,vet inte riktigt vad jag ska använda dem till så jag fryser in dem så länge. Jo jag skulle ju tipsa om ett litet roligt alternativ till placeringskort på kalaset.Jag gjorde så att jag skrev namnet på en papperbit och klippte ut det med tandad sax.Sedan klippte jag till en bit rosa presentpapper som bakrund och satte in i en liten ram.

Kram sanna

*tips

Istället för att skriva namn  klipp ut roliga figurer i serietidningar och sätt i ramen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.