Baka,  Dryck,  Fika,  Måltid,  Mellanmål,  Upplägg

“Peach Melba” – smoothie och en bagel

Hej allihopa.

I lördags morse gjorde jag en supergod frukost,så där lagom stor frukost att äta tidigt på morgonen.Förra veckan bakade jag lite bagels, inte de snyggaste kanske,men goda blev de och allt behöver ju inte vara så perfekt.Jag använde mig av Leilas recept och det var kanonbra.Nu är kanske inte bagels det snabbaste bröd man kan baka,det ska jäsas,jäsa lite till och kokas och gräddas.Men jag kan säga att det är väl värt besväret.För det är inte mycket som slår en bagel med philadelphiaost,lök,gurka och tomat en tidig morgon.Till bageln gjorde jag en “peach melba” smoothie.En bra start på dagen.Tänkte att love och jag skulle baka lite russin och kanelbagels idag  innan alla hungriga skolbarn kommer hem.Ha en bra dag.

Kram Sanna

 

Min “Peach Melba” smoothie

1 dl frysta jordgubbar

1 skalad och tärnad persika

1 dl delikatessyoghurt (jordgubb)

1 skvätt färskpressad apelsinjuice

Gör så här:

Mixa alla ingredienser häll upp i glas/karaff och servera med sugrör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.