Godis,  Högtid,  Pyssel,  Tillbehör

Påskägg fyllda med godis & kulor

Nu är barnens påskägg klara,de får tre stycken var i olika storlekar.I de minsta äggen har jag lagt en stor kula .I de mellanstora äggen har jag lagt små kulor och en tablettask.Det stora ägget är fyllt med godis.Idag åker jag och Love till Stockholm för att fira min moster Marie som fyllt 50 år.Det ska bli jättekul att träffa min moster,mormor,och mina kusiner.Det var jättelänge sedan vi sågs och idag ska de få träffa Love för första gången.Önskar Alla som besöker Sannas Picknickkorg en riktigt glad påsk med mycket god mat och massor av godis.

Påsk kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.