Familjeliv,  Pyssel

Om jag hade ett litet cafè

Jag är en riktig drömmare med mycket tankar och Ideér om saker och ting.En av mina drömmar är att någon gång i Livet ha ett litet gårdscafé någonstans på landet någonstans i Sverige.Där skulle man bla kunna handla kulglass på ett annorlunda sätt.Jag skulle servera kulglassen så som ni ser på bilden på en liten vitmålad planka med små esspressokoppar med en kula glass i varje.Under varje kopp har jag ställt muffinsformar som jag vänt ut och in på och en liten plastsked i varje kopp.Drömmen om ett gårdscafè är långt borta men att göra dessa Glassplankor och ha när jag bjuder på fika här hemma det ska jag göra i sommar.Tänk va mysigt det skulle vara.Ha en bra Dag
Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.