Baka,  Efterrätt,  Fika,  Godis,  Julens dessertbord

Nu är vårt rock-candy färdigt

Nu är vårt rockcandy färdigt.Efter många långa dagar.Visst blev det fint.Jag använde grillpinnar som jag delat på mitten och satt en träkula på.Nu ska vi göra flera.Har kommit på hur man kan göra själva processen lite snabbare än sju dagar.Tänkte jag ska visa det i kommande inlägg.Nu är det bara att inhandla ett gott te och stoppa i vårt rockcandy och röra om.Hemmagjord vardagslyx.Mysigt.Jag ska försöka mig på om det går att göra samma rockcandy på farinsocker,det vore mysigt att ha brunt rockcandy till tex en irish coffea .

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.