Dryck,  Familjeliv,  Loppisfynd,  Pyssel

Muggar till vatten

Hemma hos oss blir det alltid en massa glas på diskbänken.Varje gång någon är törstig så tas ett glas fram och sen ställs på diskbänken.Det blir många glas på en dag.Det ska det bli ändring på så nu har jag skaffat plastmuggar till alla i familjen.Blir man törstig på vatten använder man sin vattenmugg som jag hängt upp på en stång med krokar över diskbänken.Varje mugg har jag satt klistermärken ,första bokstaven i allas namn och sen en katt på varje mugg.Katterna satte jag dit för att göra det lite roligare och så att de skulle matcha våra fina kattavlor vi har i köket. Muggarna har jag köpt på Ica maxi och klistermärkena kommer ifrån Panduro.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.