Familjeliv,  Högtid

Mosters fina Stina 10 år

Hej Allihopa!

Idag ska vi på kalas till min systers dotter Stina.Hon har fyllt 10 år och idag är vi bjudna på kalas.Tänkte bara kika in här och önska alla en trevlig 2:a advent innan vi åker.

Ha en mysig söndag

Kram Sanna

 

 

3 Comments

 • Marielle

  Tack för fina kommentaren i min blogg angående kakfaten jag gör! Visst är det fint, det svart/vit/röd/rosa!? Det är en av mina egna favoriter! Själv tycker jag du gör jättefina paket och tänker “sno” din idé med polkakäpparna som hjärta, om det är ok. Jättesött!
  Kram Marielle

  • Sanna

   Jag tycker dina kakfat är underbart fina.Så de står högt på min önskelista :)Kul att du gillar paketen och det är klart att du ska göra polkagrishjärtan.Kram sanna

   • Marielle

    Jag ska tala om för Tomten att du önskar dig ett kakfat ;-). Just nu har jag snöat in på dina bedårande mjölkkartongshus och har idag varit på Panduro och köpt fina papper… får se om jag lyckas få till det.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.