Familjeliv,  Fika,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Mitt lilla bardomsporslin
När jag fyllde två fick jag mitt eget porslin. Jag har fortfarande kvar det och jag är så glad att det inte har gått sönder under åren. Jag tycker det är så gulligt.
Nu var det verkligen länge sedan jag bakade och det kommer nog dröja lite till för de närmaste veckorna kommer jag packa, städa, greja och planera för vi ska flytta till en större lägenhet. Det ska bli otroligt skönt för nu bor vi 6 personer i en trea.
Jag tycker compact living är helt okej och det finns många bra lösningar med sängar och så när man bor litet. Nu är det snart dags för flytt och vi längtar allihopa. Just flyttmomentet är ju inte så kul ,men det faller bra in då vi kommer in i vår nya lägenhet i December.Vilket betyder att jag slipper julstäda. Vi kommer baka igen när vi kommer in Lägenheten.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.