Baka,  Familjeliv,  Tårtor

Minisemester och tårtfrukost

Om ett par timmar sätter sig Albin och jag i den lilla blå bilen tillsammans med mina föräldrar och susar upp till Stockholm. Min underbara mormor fyller 80 år i morgon och då är det kalas. Albin är riktigt förväntansfull över att träffa alla släktingar. Nu ska det sista packas ner i väskorna och frukost ska ätas. Albin frågade mig, snälla mamma kan du baka en jordgubbstårta. Jag är så sugen på det. Ja, men visst kan jag det. Egentligen hade jag massor annat att göra igår, men för att varva ned lite gjorde jag slag i saken och bakade en tårtbotten i sockerkaksform. Då blir det ett litet hål där man kan lägga jordgubbarna. Sedan lät jag botten svalna och delade den i tre delar. Understa lagret jordgubbsmarmelad och det andra vaniljkräm. Sedan bredde jag på massor av grädde och dekorerade med halva jordgubbar. Det gröna fick vara kvar, det tycker jag är fint. Nu ska vi äta tårtfrukost Abbe och jag.

Ha en mysig helg

Kram Sanna

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.