Baka,  Familjeliv,  Fika,  Måltid,  Mellanmål

Matvåffla eller syltvåffla, det är frågan

Godmorgon

Jag tänkte bara påminna om att nästa söndag den 25:e är det Jungfru Marie bebådelsedag, vårfrudagen eller våffeldagen. En vecka kvar jag vet, men jag gillar att vara ute i god tid. Våfflor är så himla gott tycker jag. Men jag föredrar nästan matvåfflor tror jag med röd kaviar, rödlök och créme fraiche serverad med lite avokado och sallad till. Det blir som en hel lunch. Om jag ska äta med sylt på är nog våfflor med grädde och hjortronsylt godast. Barnen äter med jordgubbssylt och grädde. Vad har du för favoritvåffla.

Kram sanna

Våffla med  Jordgubbssylt & vispad grädde med en flaska mjölk

Matvåffla med  röd kaviar ,cremefraiche, rödlök, ruccolasallad, tomat, avokado & gurka

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.