Baka,  Familjeliv,  Fika,  Pyssel,  Upplägg

Marängfoton och pissmyror

Här är det trött morgon i dag. Alfred sover och Albin och Love tittar på bollibompa. Jag dricker min heliga kopp kaffe framför datorn som vanligt. Det har blivit en hel del bakat sista tiden, mest maränger. Nu har vi ett helt hav av dem här hemma, inte riktigt men många har det blivit. Jag har bakat stora och små, de minsta är små som ärtor. Tänkte att de kunde vara fint och gott att dekorera glass med. Jag tycker om att fota i skogen som ligger precis där vi bor. Jag packade ner munkar och maränger i min picknickkorg och hängde kameraväskan på ena axeln. Johnny jag springer ut och fotar lite snabbt, sa jag. Det brukar gå fort men igår bestämde jag mig för att gå till ett annat ställe och fota. Aj aj aj och jag var inte ensam i skogen där märkte jag efter en stund. Jag stod mitt bland ett gäng “pissmyror” eller skogsmyror kanske man säger lite finare sådär. I jakten på att hitta ett ställe att fota både nybakade munkar och maränger fick jag även en hel del myggbett. Efter mycket om och men så hittade jag en plats med lila blommor och en massa trädrötter. När jag kom hem stod Johnny och spanade på balkongen. Ursäkta har du sett min fru hon skulle ut och fota lite snabbt för en timme sen. Här är ialla fall marängbilderna utan myror i sikte.

Ha en mysig helg
kram sanna

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.