Baka,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Tårtor

Lördag och bakningsmaraton

Godmorgon Allihopa

Oj oj oj vad mycket jag har att göra idag.Fast det är bara kul göra.Baka,fixa,städa greja och ordna tills i morgon.Det är ju som så att Albin fyllde år i oktober och sin födelsedag firade han hemma hos sin pappa.Han blev firad här hemma också men inte så att vi hade något stort kalas och det är klart att han ska ha det så imorgon är min familj inbjudna att fira  Albins 10 års dag.När Saga i sommras Fyllde 10 år då gjorde jag en godisbuffé .Imorgon blir det en fika/godis/dessertbuffé och jag hoppas att Albin kommer ha en riktigt underbar dag,mitt älskade lilla hjärta. Han har en önskan att mamma ska göra en jordgubbstårta,så jag hoppas att jag får tag på färska jordgubbar idag.För här ska det bli jordgubbstårta.Nu ska jag sätta på mig förklädet och göra lite pepparkaksgrisini.

Ha en härlig Lördag

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.