Familjeliv,  Pyssel,  Upplägg

Lite avstressande pyssel – hamburgervimplar och småsiffror

Jag har en så många saker jag måste göra istället för att pyssla just nu, men ibland blir det bara för mycket. För att stressa av och rensa huvudet lite brukar jag pyssla en liten stund och det ger mig energin tillbaka. Alla har vi våra sätt. Love fyller 2 år i slutet av månaden så just nu har jag lite snabbt gjort lite hamburgervimplar av grillpinnar. På en del coola resturanger sätter de en pinne i hamburgaren när de serverar den för att hålla allt på plats. När Love fyller tänkte jag att vi ska äta hamburgare med en pinne rakt igenom fast med en liten vimpel på. Jag har använt mig av dubbelsidigt presentpapper och lite hårdare kartong till vimplarna. Siffrorna som ni ser på bilden har jag gjort av scrapbookingpapper och cocktailpinnar. Siffrorna kan man sätta i tårtan eller på små muffins.

Kram sanna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.