Tillbehör

Känns som augusti


Det känns som om det redan börjar bli höst…ja det känns nästan som augusti. Vi tog fram kräftorna från i fjol. Jag tycker det är kanongott med kräftor. Jag har lite problem med själva skalningen så Johnny brukar hjälpa mig. Till kräftorna gjorde jag en “fusk” aioli med dill. Med fusk menar jag att jag inte stod och vispade gulor med olja till majonäs utan använde en god färdig. Aiolin hällde jag upp i stora snapsglas.(Det är lagom för en person då såsen är rätt stark.)

Dillaioli till 6 snapsglas

Ingredienser

1 1/2 dl majonäs
2 tsk rödvinsvinäger
saft från 1/2 lime
1 tsk dijonsenap
3-4 vitlökar(Pressade)
1 hackad knippe dill
salt
svart peppar

Gör så här:

1.Häll alla ingredienser i en skål och rör ihop.Smaka av med salt och svartpeppar.
2.Häll upp i snapsglasen.
3.Garnera med en dillkvist.

*Ställ snapsglasen på ett fat med lite limeskivor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.