Dryck,  Fika,  Mellanmål,  Nyttigt

Jordgubbar och mjölk

Godmorgon nu blir det en stor skål med jordgubbar och mjölk och lite lottdragning på morgonen.Igår var sista dagen att vara med och tävla om en guardian angel tavla.Så jag håller tummarna för alla som är med i tävlingen,lika spännande för mig.Jag återkommer under dagen med namnet på vinnaren,jag väntar just nu på att mina små lottdragare och kontrollanter ska vakna.Ha en bra dag så länge.

Kram Sanna 

2 Comments

 • Linda

  Hej Sanna

  Du undrade för ett tag sedan om marmorplattan på restaurang Griffins. Jag skrev till dem och idag fick jag svar:

  Vi har köpt in den marmor plattan från Snacks Bolaget, en av våra grossister. Vi håller just nu på att ta fram nya, från ett stenhuggeri för vår vinter meny, kanske kan vara ngt för dig att kolla upp om du vill “skräddarsy” en platta i marmor,
  Väldigt vänliga hälsningar
  //C HELLBERG

  Hoppas du kan använda dig av infon! De verkar hur trevliga som helst på Griffins.

  Gillar skarpt din superfina blogg med alla pysseltips!
  /Linda

  • Sanna

   Åh tack Linda vad gulligt av dig:nu ska jag fixa skräddarsydda marmorplattor.Jag tycker att det såg så läckert ut på bilden från möhippan.Se vad man ska göra för bakverk och annat gott att lägga på plattan.Tack så jättemycket igen Linda för hjälpen och kul att du gillar min blogg också måste jag säga.Trevlig helg.Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.